ערב יום חמישי, סוף השבוע מגיע, יום לפני הנקיונות אני והיא ביחד על הספה בתנוחה הרגילה, אני מאחורה עם הגב צמוד למשענת הספה, ידיי עוטפות אותה, כרוכות סביבה.
היא צמודה אלי, אל הזקפה התמידית שלי ברגעים אלו, כאילו היא מסרבת לרדת ולא משנה כמה אני אלחם בזה.
איך לעזאזל אני מוריד את הזקפה כשהתחת החצוף שלה צמוד לי לזין?
היא עם השלט, מזפזפת בין הערוצים, אולי יש איזה סרט טוב לפני השינה, פרשנו לוי או די, אולי שם נמצא משהו טוב.
50 גוונים של אפור, היא נעמדת עם השלט על האופציה, מסתובבת אלי בחצי חיוך, ידעתי מה זה אומר.
אז מה את אומר? שנזמין?
ברור!!!
חייב להודות שכמה שחשבתי שהסרט הזה לנשים הזין שלי עמד כאילו לקחתי חבילה שלמה של ויאגרה.
הסרט נגמר וכמובן שהרעיון התחילו לרוץ בראש אבל החשש לשאול אם היא מוכנה להתנסות הדהד לי בראש כי הרי זאת הפעם הראשונה שאנחנו מנסים משהו בסגנון.
החלטתי לאזור אומץ, לקחתי את הרצועה של הכלב מהשולחן, הסתכלתי עליה ושאלתי, למיטה?
היא לא דיברה, חייכה, הנהנה בראשה, תפסה לי את היד ברכות והובילה אותי אל המיטה.
היא השאירה אותי ליד המיטה, עומד בזמן שהיא מתחילה להוריד את הבגדים לאט לאט, כמו שאני אוהב.
חולצת סוף מסלול, חוטיני שחור, חזייה.
מתמקמת בתנוחת דוגי כשהיא ערומה לגמרי והמרפקים על המיטה, ידיים צמודות, אומרת בשקט – קשור אותי.
קשרתי לה הידיים למיטה, הכנתי קוביית קרח בפה והתחלתי להעביר אותה על הגב שלה, מאזור הצוואר ומטה, לאט לאט, עד שהגעתי לחריץ, שם כבר הזנחתי את קוביית הקרח, פשקתי את רגליה והתחלתי ללקק לה את הכוס. מלקק, מוצץ, שואב, יונק אותו בתשוקה, הזין שלי עומד יותר ויותר ואני מתחיל להרגיש את הרטט גובר, אני רוצה כבר להיכנס אבל אני מענה את עצמי עוד קצת, יודע שזה יהיה שווה את זה.
כל גניחה שלה, כל גניחה שקטה וחמודה שלה גורמת לי לרצות יותר אבל אני מתאפק, אני ממשיך לרדת לה, ממשיך לינוק אז נוזליה החמים, היא גומרת ואני לא מפסיק, רק שיהיה לה טוב.
זהו, הגעתי לרגע שאני כבר לא יכול להתאפק, בלי שום התראה מוקדמת אני מחדיר, חזק, מחדיר יותר עמוק ועוד יותר עמוק בקצב מטורף, אני מפליק לה עד שהתחת שלה הופך אדום.
'את אוהבת את זה?" שאלתי בתוקפנות.
"כן" היא גונחת וחוזרת על זה שוב ושוב "כן, כן, כן"
אני מכיר אותה, היא חולת שליטה וזה מחרפן אותה כשהיא מוגבלת וקשורה אבל זה עושה לה את זה.
אני ממשיך לדפוק אותה, דופק ודופק, היא ממשיכה להתענג על הזין שלי כאילו היה הטעם האהוב בגלידריה.
"אני גומר, אני עוד שניה גומר"
"תגמור, תגמור בתוכי"
"אני גומר"
"כןןןן"
"פאק כן!!! "
"אני אוהב אותך חיים שלי"
משחרר אותה מהקשירה והולך להשתין.
"מאמי תביא לי טישו!"

היה לי משהו דומה עם אוטיסט נכה
הי
היה לי משהו דומה אם אתיופית נשואה
נחמד מאוד תמשיך
היי אנונימית, מחפשת הרפתקה?