"ער?" שלחתי.
"בדרך הביתה. עוד חצי שעה?"
אהבתי איך הבנת עניין. כבר מזמן הגדרנו שמערכת היחסים הזו שהיא איננה אפילו מערכת יחסים זה עסקים בלבד. אין סיבוכים, אין רגשות, רק סקס. שני הצדדים יזמו. כל כך אהבתי את זה.
תוך חצי שעה הייתי בדרך אליך. פתחת לי את הדלת. החלקתי את השיער שלי באותו יום. זו הייתה הפעם האחרונה לכמה חודשים הקרובים ומי ידע איך תחזור מהטיול. צריך לעשות דברים כמו שצריך וידעתי כמה זה הדליק אותך.
נכנסתי לחדר וחייכתי. עבד טוב, מבלי לומר לך אפילו אלתרת דרך שאוכל לקשור אותך למיטה בקלות ולבצע בך את זממי. "אבל," אמרת, יודע על מה אני חושבת, "אחרי שאת עושה מה שאת רוצה, אני עושה מה שאני רוצה." בדרך כלל אני לא מסכימה להיות בחוסר שליטה. אבל יאללה, פעם אחרונה. נזרום.
לא חלף הרבה זמן והיית קשור למיטה עם שתי ידיך פרוסות לצדדים, צעיף על העיניים ואני, כמעט ערומה לגמרי, אמרתי, "הבאתי תוספת נחמדה הפעם" והפעלתי את הרוקט פוקט שלי כדי שתשמע את הרטט. לא נבהלת, ידעתי שלהבהיל אותך זה קשה.
"מה תעשי איתו?" שאלת בסקרנות.
לא עניתי, פשוט התחלתי לנשק וללקק אותך. כמה שאהבת את הלשון שלי ומה שהיא עשתה לך בגוף.
ירדתי במהירות הכי איטית שיכולתי להחזיק בה את עצמי ואם לי זה היה נראה לאט, לך זה בטח היה נצח. הזין שלך כבר עמד עוד הרבה לפני שהתחלתי לטפל בו. חציתי את דרכי דרך החזה, ירדתי לבטן, נמנעת מהטבור שהוא איזור רגיש בצורה הזויה אצלך ועצרתי לרגע להתבונן בפרס שלי אחרי הדרך הארוכה שעשיתי מהפנים שלך אליו. הוא קפץ קצת, מרגיש בנוכחותי, מברך אותי לשלום ואני, מנומסת שכמוני, צריכה להחזיר לו שלום.
הכנסתי אותו לפי בבת אחת ושמעתי אותך פולט אוויר. אני אוהבת לעשות לך את זה ותוך שניה אתה מרגיש את הפה החם והמזמין שלי מקיף אותך. בעוד הכנסתי כמה שיכולתי והייתי סטטית עם השפתיים, הלשון שלי לא הפסיקה לזוז בתוך הפה שלי, מגיעה מהבסיס לכיפה, מרטיבה אותו כדי שאוכל להמשיך.
החלטתי שאני מתעללת בך קצת, נהנית מהפעם האחרונה לבינתיים. הפעלתי את הרוקט פוקט והנחתי אותו כך שכל הרטט יתרכז בפי הטבעת שלך. בינתיים המשכתי למצוץ. אתה הגבר הראשון שירדתי לו וכבר אחרי הפעם הראשונה אמרת כמה שיש לי כישרון נדיר. הפעם רציתי שתבין עד כמה.
כשהרוקט פוקט רוטט לך בפי הטבעת ואתה מהמהם ואומר כמה זה מוזר ונעים, אני השתדלתי לתת לזין שלך טיפול שהוא לא ישכח כל הזמן הזה שתהיה בטיול. כשהרגשתי שאתה מתקרב, הוצאתי אותו מפי ועליתי חזרה לחזה שלך, מלקקת אותך, משאירה אותך על אש קטנה עם הרוקט פוקט, עד שנרגעת קצת וחזרתי למצוץ אותו.
אני מודה שהיה לי קשה בכל פעם להיפרד ממנו אבל רציתי שתתחנן. רציתי שתבקש לגמור. אחרי כשלוש פעמים בהן היית כל כך קרוב כבר התחננת. ידעתי שלא יהיה קשה לשבור אותך.
ברגע שביקשת שאבתי אותו פנימה בואקום עוצמתי למשך כמה שניות ואז התחלתי לעלות ולרדת עליו בשיא המהירות שיכולתי. תוך פחות מדקה התחלת להיאנח בחוזקה ולגנוח. "אל תפסיקי, אל תפסיקיייי, כן ככה!!! אל תפסיקי!" הרגשתי אותך יורה לתוך פי בהרבה מטחים עוצמתיים והמשכתי לנוע בעדינות עם פי בשביל להעצים לך את האורגזמה. לאחר שנרגעת, כיביתי את הרוקט פוקט ושיחררתי אותך.
הורדת את הכיסוי עיניים ואמרת לי, "וואו. לגמרי שירת הברבור."
חייכתי – "זה רק סיבוב ראשון."
כתוב מעולה! תודה. נותר רק לקנא בבחור..
מדהימה שכמותך
קצר וקולע, רהוט ומושך מאוד
אז לאן אתם לוקחים את זה?
הקשר הזה שייך מאד לעבר… זה השימוש היחיד שעשינו בו 🙁
את אלופה
רוקט פוקט זה דבר מדהים
כל הכבוד לכם על הפתיחות
מסכימה 🙂 ותודה!