בדרך אליך, הפה שלי בוער לזין שלך, צמא אליו כל כך. נכנסת לחדר ונצמדת אליך לחיבוק ארוך.
יורדת על ברכיי, אך אתה לא מרשה לי עדיין למצוץ.
"כיסוי עיניים ולכורסא עם תחת מורם".
עושה מה שאתה אומר… אני על כורסת הטנטרה, פנים קדימה, טוסיק למעלה, סרט הדבק נכרך סביב ידיי.
שומעת את תנועת הפלוגר מתקרב… אחת… שתיים, שלוש, ארבע… אני משותקת, לא זזה, סופגת את הכאב באהבה… שבע-עשרה. זזה ובורחת לי צעקה קטנה.
מפסיק לכמה שניות, התחת אדום ושורף… וממשיך על הפלח השני… אחת, שתיים… הפלח כבר פועם… חמש-עשרה. מפסיקה אותך בצעקת כאב קלה.
כורך סביב פי את הפלוגר, שאסתום את הפה המטונף הזה, שתכף יקבל את הזין שלך בתוכו. הזין שכל כך מחכה לו.
מחדיר לי אצבעות ומשקשק אותי, חזק ומהר, בדיוק כמו שאני אוהבת, מתחילה להשפריץ… והמיצים שלי נוזלים לי בין הירכיים… נספגים חלקית בתחתון שמופשל בגובה הברכיים.
מרגישה את האיבר הזקור שלך משתפשף לי על התחת… מנסה לצעוק אך לא יכולה. ממשיך להצליף ואני מתחננת שרוצה אותך, שתחדור אליי כבר.
ששש… איפה אתה? לאן הלכת?
איי, איי, חם לי!
אתה מטפטף עליי מהשעווה, מרחוק ומקרוב… והמשחק עם הפרשי הטמפרטורות… שלא יודעת למה לצפות, כל כך מטריף לי את המוח. הגב… התחת… הירכיים… מכוסים בשעווה אדומה.
ממשיך לשקשק אותי, מחדיר אצבע נוספת להרחבה, אני משפריצה וגומרת בכל תנועה.
מרים אותי לגובה הזין שלך, חודר אליי ובמקביל דוחף לי אצבע לתחת. פאקקקק באיזה עונג להתרכז, בקדימה או באחורה? גומר בתוכי, גומרים ביחד – כמו תמיד. כי הגניחה שלך, של הגמירה, גורמת לי לגמור בעצמי.
מרים אותי בעדינות, מעבר לשלולית שהתנקזה לרצפה, ומוליך אותי אל הספה השחורה.
אחרי מספר דקות של התאוששות, יורדת על ברכיי, ומתחילה למצוץ.
מוצצת לאט… חזק, ויותר מהר… שואבת אותך, משפשפת ויורדת למטה ללקק את הביצים… הצלפות של הזין שלך ניטחות לי על הפנים… ושומעת אותך מלמעלה סופר לי את חמשת המספרים.
ושוב דוחף לי את הזין עמוק לתוך הגרון… הדמעות זולגות, אני נחנקת ומקיאה. לא הרבה, קצת.
אבל זה לא משנה לי, כי אני הכלבה המריירת שלך כרגע, ולמצוץ לך זהו תפקידי, העונג שלך – שייך לי.
הברכיים שלי מכוסות ברוק וקיא, אני כל כך מגורה ממך, מזה שאתה מחזיק לי את הראש, ומכתיב את קצב המציצה.
אחרי שאתה גומר לי בפה ומרווה את צמאוני… נושקת לך בין שתי ירכיך, ומודה לך שאני שלך.

היי מעוניין לזיין אותך אני דתי
הקיא קצת מוריד לי אישית, זה קצר מאוד ויש גם שימוש מוגזם בשלוש נקודות, אבל נחמד סך הכול. השפרצות זה אחלה דבר.
לפינוקים
יו וואי זד 82442 ג'ימל מייל
היוש מעוניינת בזיון בכל התנוחות חמה אש מחכה לך דתיה נאה